Uit eten Amstelveen

Uit eten in Amstelveen

Van harte welkom bij Italiaans restaurant Veri Sapori. Heeft u geen zin om te koken? Of heeft u wellicht een speciale gelegenheid te vieren, zoals een verjaardag? Ga dan eens lekker uit eten in Amstelveen in ons restaurant. Dagelijks staan wij voor u klaar om de lekkerste gerechten te serveren. U heeft bij ons altijd een ruime keuze wat betreft warme en koude voorgerechten, maaltijdsalades, pastagerechte en vlees- en visgerechten! Bent u nieuwsgierig geworden? Hieronder leest u meer!

Uit eten Amstelveen

Bekijk ons gevarieerde menu

Wilt u uit eten in Amstelveen, dan kunt u van dinsdag tot en met zondag terecht bij Veri Sapori voor heerlijke, Italiaanse gerechten. Onze keuken is geopend tot 22.00u ‘s avonds. Tevens kunt u rekenen op vriendelijk personeel en een uitstekende service, waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten van het eten en uw gezelschap. Bent u benieuwd naar de gerechten die wij zoal serveren? Op onze website vindt u het complete menu, zoals u zult zien is er voor iedereen wel iets te vinden!

Kortom, ga gezellig uit eten in Amstelveen bij Veri Sapori en geniet van heerlijke pasta’s, een malse biefstuk of een verrassende maaltijdsalade. Wij raden te allen tijde aan om even te reserveren, zodat u zeker weet dat wij plaats voor u hebben. Heeft u vragen over onze gerechten of wilt u meer informatie? Geen probleem, wij staan u graag te woord. Bel ons dus gerust of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Reserveren     Menukaart