Restaurant in Amstelveen

Restaurant in Amstelveen: welkom bij Veri Sapori!

U bent op zoek naar een restaurant in Amstelveen, bijvoorbeeld omdat u iets te vieren heeft of gewoon geen zin heeft om te koken? Kom dan lunchen of dineren in ons sfeervolle, Italiaanse restaurant. Wij staan dagelijks klaar om de lekkerste, unieke gerechten voor u te bereiden. Wilt u meer weten? Lees dan zeker even verder.

Heerlijke, unieke gerechten

Veri Sapori is een familiebedrijf en de passie voor lekker eten is dan ook kenmerkend voor de medewerkers van ons restaurant. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om unieke gerechten te serveren waar u absoluut van zult genieten. Omdat wij onze menukaart regelmatig aanpassen, is ieder bezoekje weer de moeite waard! Er is iedere keer immers weer iets nieuws om te proeven. Daarnaast is er voor ieder wel wat wils in ons restaurant in Amstelveen. Wat denkt u bijvoorbeeld van heerlijke pastagerechten, een huisgemaakte soep of een malse biefstuk? Bekijk gerust eens de menukaart op onze website om een impressie te krijgen.

Restaurant in Amstelveen

U hoeft enkel te genieten

Ook wat betreft service komt u bij ons niets tekort, u wordt op uw wenken bediend! Wij zorgen er graag voor dat u niets tekort komt en enkel hoeft te genieten van het eten en uw gezelschap. Komt u ook lekker eten bij ons restaurant in Amstelveen? Vergeet dan niet om van tevoren even te reserveren, zodat u niet voor teleurstellingen komt te staan. U kunt reserveren door te bellen, het telefoonnummer vindt u op onze website. Voel u vrij om ook direct eventuele vragen te stellen, want wij staan u graag te woord.

   Reserveren     Menukaart