Lunchen Amstelveen

Lunchen in Amstelveen bij een sfeervol restaurant

U bent op zoek naar mogelijkheden om te gaan lunchen in Amstelveen en zodoende bent u bij Veri Sapori terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want wij staan dagelijks voor u klaar om de heerlijkste gerechten te serveren. Hieronder leest u meer over wat u van ons kunt verwachten, lees dus gerust verder.

Lunchen Amstelveen

Altijd een ruime keuze

Wat betreft lunchgerechten hebben wij een ruime keuze op onze menukaart staan. Uiteraard wordt de menukaart regelmatig aangepast, waardoor een bezoekje aan Veri Sapori altijd weer verrassend is en dus de moeite waard! Op onze menukaart vindt u onder andere koude en warme voorgerechten, zoals bruschetta, carpaccio van verse tonijn, warme zeevruchten en diverse soorten soepen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een maaltijdsalade. Wat denkt u bijvoorbeeld van een rucola salade met verse tomaten en buffel mozzarella? Kortom, de keuze is enorm! Dus bent u een dagje uit in Amstelveen en wilt u gaan lunchen? Of woont u simpelweg in de buurt? Wij heten u van harte welkom!

Graag tot snel!

U bent van dinsdag tot en met vrijdag van harte welkom om te komen lunchen in Amstelveen bij Veri Sapori. Daarnaast kunt u elke dag, ook in de weekenden, bij ons dineren. Wij raden aan om van tevoren te reserveren, zodat teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Graag tot ziens bij Veri Sapori!

   Reserveren     Menukaart