Lunch Amstelveen

Een heerlijke lunch in Amstelveen

Van harte welkom bij Veri Sapori! U bent op zoek naar een restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke lunch in Amstelveen en daarvoor kunt u uitstekend bij ons terecht. In ons sfeervolle, Italiaanse restaurant heeft u een ruime keuze. U kunt hierbij denken aan heerlijke bruschetta, maar ook diverse maaltijdsalades staan bij ons op de menukaart. Wat denkt u bijvoorbeeld van een gemengde salade met gegrilde garnalen en Balsamico crème?

Lunch Amstelveen

Geniet van heerlijke gerechten

Komt u uw lunch bij ons in Amstelveen nuttigen, dan kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit. Desondanks zult u verrast zijn door onze kleine prijzen! Ons vriendelijke personeel zorgt er graag voor dat u op een ontspannen manier van uw middag kunt genieten. Wij staan klaar om u te voorzien van heerlijke gerechten en drankjes naar wens, dus kom gerust eens langs en ervaar het zelf.

Reserveren is aan te raden

Bij Veri Sapori te Amstelveen staan we dus klaar om u te voorzien van een heerlijke lunch. U kunt bij ons komen lunchen van dinsdag tot en met vrijdag. Voor een diner kunt u ook bij ons terecht op zaterdag en zondag. Geniet van heerlijk Italiaans eten en lekkere wijnen! Wij raden wel aan om van te voren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Dit kunt u eenvoudig doen door even te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Reserveren     Menukaart