Italiaans restaurant Uithoorn

Italiaans restaurant regio Uithoorn

Wanneer u op zoek bent naar een Italiaans restaurant in Uithoorn of omstreken, kunt u uitstekend terecht bij Veri Sapori. U zult gegarandeerd genieten, al is het niet van de sfeervolle, Italiaanse inrichting, dan wel van de heerlijke gerechten. Wij hebben namelijk een ruim aanbod, waardoor er voor ieder wel wat wils is. U kunt hierbij denken aan:

  • Koude en warme voorgerechten
  • Diverse maaltijdsalades
  • Pastagerechten
  • Vlees- en visgerechten
  • Heerlijke desserts

Italiaans restaurant Uithoorn

Zowel grote als kleine groepen zijn welkom

U kunt onze gehele menukaart op onze website bekijken. Zo krijgt u alvast een impressie van onze unieke gerechten! Uiteraard hebben wij ook voldoende wijnkennis in huis. Dit wil zeggen dat wij u uitstekend kunnen adviseren zodat de wijn passend is bij uw gerecht. Zoekt u een Italiaans restaurant in Uithoorn of omstreken, dan staan wij voor u klaar. Of u nu met zijn tweetjes komt of met een groot gezelschap, wij weten ons restaurant zo in te richten dat u voldoende ruimte zult hebben. Tevens kunt u in de zomermaanden natuurlijk ook heerlijk plaatsnemen op ons sfeervolle terras. Wilt u komen eten? Reserveer dan even van tevoren om teleurstellingen te voorkomen!

Verse ingrediënten

In onze keuken wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt en dat proeft u terug in het eten. Ook veranderen wij regelmatig onze menukaart, bijvoorbeeld door seizoensgebonden ingrediënten te gebruiken. Ieder bezoekje aan ons restaurant is dus weer verrassend. Wat u ook zal bevallen, zijn onze scherpe prijzen!

   Reserveren     Menukaart