Italiaans restaurant Aalsmeer

Italiaans restaurant regio Aalsmeer

Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant in de regio Aalsmeer? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want voor de heerlijkste gerechten komt u gewoon naar Veri Sapori. Niet alleen serveren wij traditionele gerechten zoals bruschetta, ook voegen wij regelmatig nieuwe, unieke gerechten toe aan onze menukaart. U kunt hierbij denken aan maccheroni met diverse soorten kaas, maar ook vis- en vleesgerechten behoren tot onze specialisatie. Geniet bijvoorbeeld van kalfsoesters in heerlijke witte wijnsaus of van een malse biefstuk. Uiteraard hebben wij ook voldoende wijnkennis in huis. Wij kunnen u dan ook diverse wijnen aanbevelen wanneer u bij ons komt eten.

Italiaans restaurant Aalsmeer

Scherpe prijzen

Niet alleen kunt u bij ons dineren, van dinsdag tot en met vrijdag kunt u ook bij ons komen lunchen. Dit is mogelijk van 12.00 tot 14.00u. U kunt dan tevens kiezen uit diverse warme en koude gerechten, waaronder de soep van de dag! Wees welkom bij Veri Sapori, waar u geniet van een stijlvolle inrichting en de lekkerste gerechten. Ondanks onze hoge kwaliteit, kunt u rekenen op scherpe prijzen. Tevens wordt onze menukaart regelmatig aangepast. Dit maakt ieder bezoekje aan ons Italiaanse restaurant weer de moeite waard!

Reserveer nu!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Amstelveen en dat maakt ons Italiaanse restaurant ook vanuit Aalsmeer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur! Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan om vroegtijdig te reserveren op de door u gewenste datum. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen, wij staan u graag te woord.

   Reserveren     Menukaart