Eten in Amstelveen

Eten in Amstelveen: laat u verrassen

Van harte welkom bij Veri Sapori! Wij zijn een familiebedrijf en staan al jaren bekend in de regio Amstelveen met ons Italiaanse eten. Onze gerechten worden altijd vers bereid en dat proeft u terug! Op onze menukaart vindt u diverse soorten gerechten, zoals maaltijdsalades, pasta-, vlees- en visgerechten. Regelmatig worden er nieuwe, unieke gerechten aan onze menukaart toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat u bij ieder bezoek aan ons restaurant weer kunt kiezen uit een verrassend aanbod.

Eten in Amstelveen

Ook voor een heerlijke lunch kunt u bij ons terecht

Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel klanten tevreden gemaakt met ons lekkere eten in Amstelveen. Zo werden we ook benoemd in de Lekker gids van 2014/2016. Lekker noemde ons restaurant ‘een goed bewaard geheim’ en was zeer tevreden over de kwaliteit van ons eten. Bent u zelf ook enthousiast geworden, dan heten wij u natuurlijk van harte welkom. Wij staan klaar van dinsdag tot en met zondag om de lekkerste gerechten voor u te serveren. Tevens kunt u van dinsdag tot en met vrijdag bij ons lunchen van 12.00u tot 14.00u. Wat denkt u bijvoorbeeld van heerlijke, huisgemaakte soep of een verse maaltijdsalade met gegrilde kipfilet?

Wij staan voor u klaar

Kortom, wilt u uit eten in Amstelveen? Kom dan eens naar Veri Sapori, want wij bieden voor iedereen wel een lekker gerecht aan. Wij raden altijd aan om even te reserveren, zodat u zeker weet dat u op de gewenste datum bij ons terecht kunt. Bel ons dus gerust of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Ook wanneer u vragen heeft over de menukaart of dergelijke, staan wij u graag te woord.

   Reserveren     Menukaart