Amstelveen restaurant

Eten in Amstelveen bij restaurant Veri Sapori

Woont u in Amstelveen of omstreken en zoekt u een restaurant waar u kunt genieten van lekker eten? Denk dan eens aan Italiaans restaurant Veri Sapori. Wij zijn een familiebedrijf en dat merkt u direct wanneer u binnenkomt; al onze medewerkers hebben namelijk passie voor lekker eten en dan met name de Italiaanse keuken. Desondanks kunt u bij ons diverse soorten gerechten bestellen, waaronder maaltijdsalades, visgerechten en de lekkerste pasta’s. Wat denkt u bijvoorbeeld van spaghetti met verse kreeft in een tomaten roomsaus? Bekijk onze gehele menukaart via de website.

Amstelveen restaurant

Een avondje culinair genieten

Heeft u een keer geen zin om uitgebreid te koken? Een uitje naar ons restaurant is dan een uitstekende optie. Wij hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en u kunt rekenen op uitstekende bediening. Ons vriendelijke personeel zorgt er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Heeft u iets te vieren of is een speciale gelegenheid? Laat het ons dan gerust van tevoren weten, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen! U kunt reserveren door ons even te bellen op +31206479063 of stuur ons een mail. U kunt spoedig een reactie terug verwachten

Kortom, woont u in de buurt of gaat u wellicht een dagje uit? Kom dan eens lekker eten in Amstelveen bij restaurant Verio Sapori. Op de menukaart vindt u een diversiteit aan gerechten en dat is kenmerkend voor ons restaurant. Wij maken het iedereen namelijk graag naar de zin!

   Reserveren     Menukaart