Aalsmeer restaurant

Eten in Aalsmeer bij restaurant Veri Sapori

Woont u in de regio Aalsmeer en zoekt u een restaurant waar u heerlijk kunt eten? Dan is het aan te raden om eens een avondje naar Veri Sapori te komen, hier kunt u genieten van diverse gerechten. Door een ruim aanbod te hanteren, is er voor iedere gast wel een passend gerecht te vinden. Wat denkt u bijvoorbeeld van heerlijke ossenhaas carpaccio, jakobsschelpen in witte wijnsaus of spaghetti met diverse soorten sausen? Daarnaast serveren wij natuurlijk ook diverse vis- en vleesgerechten. Ook kunt u doordeweeks bij ons komen lunchen van 12.00u tot 14.00u. U kunt dan genieten van diverse warme en koude gerechten, maar ook huisgemaakte soep behoort tot de mogelijkheden.

Aalsmeer restaurant

Uitstekende kwaliteit

Wanneer u bij ons komt eten, kunt u rekenen op een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Terwijl u geniet van het heerlijke eten, kunt u ontspannen dankzij de fijn achtergrondmuziek en de sfeervolle inrichting. Uiteraard worden al onze gerechten vers bereid en kunt u dus rekenen op uitstekende kwaliteit!

Reserveren

Wilt u komen eten in Aalsmeer bij restaurant Veri Sapori? Dan raden wij aan om te reserveren zodat u niet voor teleurstellingen te staan. Uiteraard zijn zowel grote als kleine gezelschappen bij ons welkom, wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Heeft u iets speciaals te vieren? Laat het ons dan zeker weten, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen op de speciale avond.

   Reserveren     Menukaart